Wat18788065_s is er nu fijner dan samenwerken met een bureau dat ontwerpt wat u in uw hoofd heeft. Vormgeeft wat uw wensen zijn, maar dan de verbeterde versie hiervan. Een bureau dat ingewikkelde zaken helder maakt, meedenkt, creatieve oplossingen aandraagt, zonder het commerciële belang uit het oog te verliezen.

Ons motto: ‘Dat wat u zelf kunt doet u zelf, al het andere doen wij.’
Als ondernemer bent u goed in uw vak. Op het gebied van creatieve communicatie zijn wij uw professionele partner.


Onze werkwijze begint met een goede voorbereiding
– Waarin onderscheidt uw product of dienst zich van de rest?
– Wat is uw ultieme doelgroep?
– Wie zijn uw concurrenten?
– Inventariseren welke middelen we gaan inzetten en met welk doel?
– Wat is uw budget?

Ontwerpproces
Tijdens een uitgebreide briefing brengen we bovenstaande zaken in kaart. U ontvangt een begroting en wanneer u akkoord gaat begint het ontwerpproces. U volgt dit proces op de voet zodat u, indien nodig, tijdig aan kunt passen. Hierdoor blijven de kosten laag en komt u niet voor verrassingen te staan.
Staat de huisstijl eenmaal dan kan deze vertaald worden naar een scala aan offline en online communicatie-uitingen zoals: visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, nieuwsbrieven, advertenties en de website.

Huisstijl oppimpen
Naast nieuw te ontwerpen huisstijlen ontwerpen wij ook reclame-uitingen voor bedrijven die al een logo hebben. Vanuit dit logo ontwerpen we een nieuwe, frisse huisstijl die vertaald kan worden naar uw website, brochure, briefpapier, visitekaartjes, advertenties, nieuwsbrief, etc.

Drukwerk
Wij ontwerpen niet alleen uw reclame-uitingen, wij zorgen er ook voor dat deze vervaardigd worden. Wij werken samen met zeer voordelige internetdrukkerijen en zeer exclusieve maatwerk drukwerkbedrijven. Passend bij ieder budget!

Spreekt onze werkwijze u aan? Kom gerust eens langs voor een oriënterend gesprek.