De perfecte website/shop is functioneel, responsive (wat inhoudt dat hij ook goed wordt weergegeven op devices als tablet en smartphone), heeft een heldere navigatie, een eigen identiteit, is goed vindbaar bij zoekmachines, bevat nuttige informatie en zet daarmee de bezoeker aan tot het nemen van actie. Bij ons ook nog eens heel betaalbaar!

Let op: vanaf april 2015 indexeert google sites die RESPONSIVE zijn HOGER in google dan niet-responsive sites. Wilt u weten of uw site responsive is?
Doe hier de check!

Doel van uw site

Volgens sommige deskundigen zijn de beste websites nuttig én lelijk. Wij zijn van mening dat bij een succesvolle site functionaliteit en design prima samengaan. De website geeft de identiteit van uw bedrijf immers weer.

Vooraf moet duidelijk zijn wat u met uw website wilt.
– Is uw site bedoeld als online bedrijfsfolder van uw bedrijf?
– Wilt u mensen aanzetten tot het kopen van uw product in uw webshop?
– Of wilt u middels uw site in contact komen met potentiële klanten?

 

Uitstraling en functionaliteit
Tijdens een uitgebreide briefing brengen we in kaart welke functies uw site nodig heeft. Denk aan bloggen, inschrijven nieuwsbrief, social media, zoekfunctie, agenda, fotogalerij, etc. Ook bespreken we wat u met uw site wilt uitstralen (huisstijl). Is dit eenmaal helder dan ontvangt u van ons een begroting. Wanneer u akkoord gaat begint het ontwerpproces. U volgt dit proces op de voet zodat u, indien nodig, tijdig kunt aanpassen. Hierdoor blijven de kosten laag en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Responsive
Met de komst van de devices als smartphone en tablets is er een nieuwe dimensie aan de ontwikkeling van websites toegevoegd genaamd responsive. Een goede site dient zichtbaar te zijn op elk device. Hierdoor is een aparte mobiele site eigenlijk niet meer nodig. Wij ontwerpen responsive websites en webshops in joomla en wordpress/woocommerce.

 

Templates
Sites zijn er in alle soorten en maten en voor elk budget. Een veel gebruikte toepassing is een site baseren op een template. Aan de hand van een basis sjabloon, waar alle techniek al in zit, wordt het ontwerp geheel aangepast aan uw huisstijl. Hierdoor creëren wij een unieke site zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen.

 

Zoekmachine optimalisatie
Een belangrijk onderdeel tijdens het realiseren van uw website is er voor te zorgen dat uw site straks ook goed gevonden wordt bij zoekmachines als google en het gedrag van uw bezoekers kunt analyseren. Ook hier sluit ons motto naadloos aan: Alles wat u zelf kunt doet u zelf, al het overige doen wij. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie (SEO), Adwords en Google analytics.

 

Heeft u nog geen website of is uw huidige site niet responsive of dringend aan een upgrade toe? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.