De perfecte website/shop is functioneel, responsive (wat inhoudt dat hij ook goed wordt weergegeven op devices als tablet en smartphone), heeft een heldere navigatie, een eigen identiteit, is goed vindbaar bij zoekmachines, bevat nuttige informatie en zet daarmee de bezoeker aan tot het nemen van actie. Bij Kaandorp Communicatie ook nog eens heel betaalbaar!

Doel van jouw site

Volgens sommige deskundigen zijn de beste websites nuttig én lelijk. Ik ben van mening dat bij een succesvolle site functionaliteit en design prima samengaan. De website geeft de identiteit van jouw bedrijf immers weer.

Vooraf moet duidelijk zijn wat je met je website wilt.
– Is de site bedoeld als online bedrijfsfolder van jouw bedrijf?
– Wil je mensen aanzetten tot het kopen van jouw product in de webshop?
– Of wil je middels jouw site in contact komen met potentiële klanten?

 

Uitstraling en functionaliteit
Tijdens een uitgebreide briefing breng ik in kaart welke functies de site nodig heeft. Denk aan bloggen, inschrijven nieuwsbrief, social media, zoekfunctie, agenda, fotogalerij, etc. Ook bespreken we wat je met je site wilt uitstralen (huisstijl). Is dit eenmaal helder dan ontvang je een begroting. Wanneer je akkoord gaat begint het ontwerpproces. Je volgt dit proces op de voet zodat je, indien nodig, tijdig kunt aanpassen. Hierdoor blijven de kosten laag en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Responsive
Met de komst van de devices als smartphone en tablets is er een nieuwe dimensie aan de ontwikkeling van websites toegevoegd genaamd responsive. Een goede site dient zichtbaar te zijn op elk device. Hierdoor is een aparte mobiele site eigenlijk niet meer nodig. Ik ontwerpen responsive websites en webshops in wordpress/woocommerce.

 

Zoekmachine optimalisatie
Een belangrijk onderdeel tijdens het realiseren van de website is er voor te zorgen dat de site straks ook goed gevonden wordt bij zoekmachines als google en het gedrag van jouw bezoekers kunt analyseren. Ook hier sluit mijn motto naadloos op aan: Alles wat je zelf kunt doe je zelf, al het overige doe ik. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie (SEO), Adwords en Google analytics.

 

Heeft u nog geen website of is uw huidige site niet responsive of dringend aan een upgrade toe? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.