recensie starter

Bianca Schram eigenaresse van Zwanger&co: Met de komst van mijn kinderen was ik gestopt met mijn werk als Mensendiecktherapeute. Nu de kinderen wat groter zijn wilde ik zwangerschapsbegeleiding gaan geven. Ik ken Sandra van de sportschool en wist dat zij daarnaast vormgeefster is. Ik dacht ik laat haar een leuk foldertje maken… Dat heb ik geweten. In eerste instantie overviel ze mij volledig met compleet plan van aanpak, dat moest bij mij even bezinken. Want, zo vertelde ze, als je een folder wilt laten maken, hoort daar een logo bij en zo coachte zij mij als het ware om wel bewust te zijn van wat ik nou eigen wilde. En met alleen een foldertje kom je in deze tijd niet ver. Langzaam maar zeker groeide ik mee in het proces van starter die een bedrijfje wil opzetten. Daar hoort ook een website bij, een folder, promotiemateriaal, visitekaartjes, briefpapier en bijvoorbeeld ook banners voor wanneer ik op een beurs sta.

Sandra is een enthousiaste, positieve persoonlijkheid. Wat ik voor ogen had, maakte zij. Binnen no time had ik een super mooi logo met de naam en kleuren die ik mooi vond. Klanten zijn ook altijd zeer enthousiast over de frisse uitstraling van mijn site. Niet oubollig wat je nog vaak ziet bij zwangerschapsbegeleiding. Wat ik ook heel fijn vind aan onze samenwerking is dat als ik een vraag heb ik er bij Sandra vrijwel zeker vanuit kan gaan dat ik binnen 10 minuten antwoord heb. Zelfs in het weekend!!

Nu een jaar na het starten van mijn bedrijfje Zwanger&co, kan ik zeggen dat het super goed gaat!! Veel aanmeldingen voor de Zwanger&fit cursus en de massages en dat komt in eerste instantie omdat de uitstraling in mijn website, folders, etc goed is. Daar ben ik Sandra heel dankbaar voor. Daarnaast heeft ze mij het juiste setje gegeven dat ik op dat moment nodig had om na een paar jaar thuis te zijn geweest weer aan de slag te gaan met Zwanger&co, wat helemaal bij me past!!

Groetjes,
Bianca Schram – www.zwanger-co.nl

home-zwanger-en-cofolder zwanger en co

Plaats een reactie