portfolio sliders dtp paleo2goEen ontwerp begint bij het neerzetten van de juiste look & feel. Het creëren van een huisstijl die naadloos aansluit bij jouw onderneming, opvalt bij jouw klanten en zich onderscheidt van de concurrenten. Hieruit vloeien fraai vormgegeven communicatie-uitingen voort met oog voor kleur en detail. Functioneel, opvallend, verrassend en het liefst een glimlach opwekkend.

Huisstijl/corporate identity
De basis van elk ontwerp is de huisstijl (logo, kleurgebruik, lettertype, toon van de teksten, beelden).

Voordat het ontwerpproces kan beginnen is het belangrijk een aantal zaken in kaart te brengen:
– Waarin onderscheidt jouw product of dienst zich van de rest?
– Wat is jouw ultieme doelgroep?
– Wie zijn jouw concurrenten?
– Inventariseren welke middelen we gaan inzetten en met welk doel?portfolio sliders dtp bio amable
– Wat is je budget?

Ik mix jouw wensen en ideeën met mijn creativiteit en commerciële blik. Staat de huisstijl eenmaal, dan kan deze vertaald worden naar een scala aan offline en online communicatie-uitingen zoals: visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, nieuwsbrieven, advertenties en de website. Alles is mogelijk!

Huisstijl oppimpen
Naast nieuw te ontwerpen huisstijlen ontwerp ik ook reclame-uitingen voor bedrijven die bijvoorbeeld al een logo of website hebben. Vanuit dit logo ontwerp ik een nieuwe, frisse huisstijl die vertaald kan worden naar de nieuwe website, brochure, briefpapier, visitekaartjes, advertenties, nieuwsbrief, etc.

Druportfolio sliders dtp VK divkwerk
Ik ontwerp niet alleen jouw reclame-uitingen, ik zorg er ook voor dat deze vervaardigd worden. Ik werk samen met zeer voordelige internetdrukkerijen en zeer exclusieve maatwerk drukwerkbedrijven. Passend bij ieder budget!

Is jouw interesse gewekt? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.
Lees meer over mijn unieke, persoonlijke werkwijze.