portfolio sliders dtp paleo2goEen ontwerp begint bij het neerzetten van de juiste look & feel. Het creëren van een huisstijl die naadloos aansluit bij uw onderneming, opvalt bij uw klanten en zich onderscheidt van uw concurrenten. Hieruit vloeien fraai vormgegeven communicatie-uitingen voort met oog voor kleur en detail. Functioneel, opvallend, verrassend en het liefst een glimlach opwekkend.

Huisstijl/corporate identity
De basis van elk ontwerp is de huisstijl (logo, kleurgebruik, lettertype, toon van de teksten, beelden).

Voordat het ontwerpproces kan beginnen is het belangrijk een aantal zaken in kaart te brengen:
– Waarin onderscheidt uw product of dienst zich van de rest?
– Wat is uw ultieme doelgroep?
– Wie zijn uw concurrenten?
– Inventariseren welke middelen we gaan inzetten en met welk doel?portfolio sliders dtp bio amable
– Wat is uw budget?

Wij mixen uw wensen en ideeën met onze creativiteit en commerciële blik. Staat de huisstijl eenmaal, dan kan deze vertaald worden naar een scala aan offline en online communicatie-uitingen zoals: visitekaartjes, briefpapier, flyers, folders, nieuwsbrieven, advertenties en de website. Alles is mogelijk!

Huisstijl oppimpen
Naast nieuw te ontwerpen huisstijlen ontwerpen wij ook reclame-uitingen voor bedrijven die al een logo hebben. Vanuit dit logo ontwerpen we een nieuwe, frisse huisstijl die vertaald kan worden naar uw website, brochure, briefpapier, visitekaartjes, advertenties, nieuwsbrief, etc.

Druportfolio sliders dtp VK divkwerk
Wij ontwerpen niet alleen uw reclame-uitingen, wij zorgen er ook voor dat deze vervaardigd worden. Wij werken samen met zeer voordelige internetdrukkerijen en zeer exclusieve maatwerk drukwerkbedrijven. Passend bij ieder budget!

Is uw interesse gewekt? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.
Lees meer over onze unieke, persoonlijke werkwijze.