Starters

Gefeliciteerd, je hebt de stap genomen om voor jezelf te beginnen!

Ik kan wel zeggen dat ik een bijzondere passie heb voor starters. Ik vind het heerlijk om een starter door het doolhof van het opzetten van een eigen onderneming te leiden. Van logo tot website en van social media tot flyer. Hoe fijn is het als starter om samen te werken met één persoon die op communicatievlak van de hoed en de rand weet. Dus ja, ook van goede website teksten, jouw ideale doelgroep (en meer marketing skills), zoekmachine optimalisatie (seo) en direct mails.

Wat ik van veel van mijn startende klanten hoor is dat ze het zo fijn vinden dat ik meedenk, maar wel zorg dat het hun bedrijf blijft. Ik denk dat het mijn kracht is dat ik mij goed kan verplaatsen in de potentiële klanten van mijn klanten. Samen versterken we elkaar. Of zoals een klant zo mooi in een review schreef: ‘Soms is het resultaat van een samenwerking meer dan de som der delen. En dit is er zo één wat mij betreft!’

Waarom ik je heel goed kan helpen bij het neerzetten van je eigen bedrijf qua marketing en communicatie?

  • Ik run een one-stop-shop! Van marketing (waar zit jouw ideale klant en welke problemen los jij voor hem op?) tot communicatie uitingen (een website, flyer, etc) en van vindbaarheid (teksten, seo) tot zichtbaarheid (op sociale media en offline media)
  • Oprechte persoonlijke aandacht, korte lijnen, concrete en heldere werkwijze
  • Ik luister naar jouw wensen en ideeën, maar ik ga graag met je in discussie
  • Ik denk mee, maar het blijft jouw bedrijf
  • Er moet wel een klik zijn: we werken immers intensief SAMEN
  • Ik maak ingewikkelde zaken helder, haal frustraties bij je weg
  • Ik werk snel, heel snel
  • Uitgangspunt: dat wat je zelf kunt doen doe je zelf, al het andere doe ik
  • Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met starters
  • Ik bied drie pakketten aan. Kies wat past bij jouw budget, maar ook bij jouw doelen

Speciaal voor starters heb ik drie pakketten samengesteld. Je vindt ze hieronder. Direct aan de slag gaan met het pakket van jouw keuze? Laten we snel kennismaken. Wil je overleggen over welk pakket voor jou het beste is, aarzel niet en neem contact met mij op via 06-22594175.

 

Laten we eens kennismaken!

Heb je de stap genomen om voor jezelf te beginnen? Super! Kun je nog wel wat hulp gebruiken met je website en andere communicatie uitingen? Laten we eens kennismaken om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.